Fotografie, zoals ik het in mijn hart voel, mijn essentie van fotografie: De natuur, het leven, in al zijn veelzijdigheid is veel te moeilijk om te doorgronden. Haar schoonheid geeft mij vaak slechts een zucht van ontroering in plaats van een glimlach op het gezicht. Omdat het continue verandert, vluchtig, van moment tot moment. Het is een enorme kracht die zichzelf steeds opnieuw weer uitvindt en mij keer op keer verrast met een andere vorm van beleving.

 

Pure fotografie en handmade foto afdrukken

 

Mijn foto's zijn het resultaat van bijzonder camerawerk. En mijn foto's worden door mijzelf professioneel afgedrukt met keuze uit verschillende materialen zoals papiersoorten en canvas. Door het gebruik van een professionele fotoprinter met lichtechte inkten gaan mijn geleverde afdrukken, mits vochtvrij en zuurvrij bewaard, meer dan levenslang mee.

 

Beroepsfotograaf

 

Vanaf 2018 is het tijd om mijn hart te volgen. Fotografie als verdienste, vanuit concept, vanuit samenwerking. Om dat te ondersteunen studeer ik aan de opleiding tot beroepsfotograaf bij de Fotoacademie in Amsterdam. Heeft u interesse in mijn verhaal, in mijn kunst, in een samenwerking of anderszins: neem vrijblijvend contact met mij op.

 

 

Quitama Everaardt

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

06-21803997